ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μπες Δες

Είδη Γάμου & Βάπτισης Νάξο

Το κατάστημά μας “Μπες Δες” το οποίο βρίσκεται στο Φιλώτι Νάξου, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες και ξεχωριστές λύσεις για τον γάμο ή την βάπτιση του μικρού σας.

Με αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει ένα χαριτωμένο χώρο τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε και να συναντήσετε έμπειρο προσωπικό έτοιμο να συζητήσει μαζί σας και να καταλήξετε στις ιδανικές λύσεις.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να επιλέξετε αυτά τις αρεσκείας σας. Παράλληλα, με φαντασία και μεράκι δημιουργούμε ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες που θα κάνουν τον γάμο ή την βάπτιση του μικρού σας ξεχωριστή.

Ποικιλία Προϊόντων

Τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, η διακόσμηση καθώς και ότι άλλο χρειάζεται ένας ολοκληρωμένο και ξεχωριστό γάμο έχουν προσωπικό χαρακτήρα με μοναδικές χειροποίητες κατασκευές, που προσαρμόζονται στο ύφος και την αισθητική σας, φτιαγμένες με μεράκι, κερδίζοντας πάντα τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις.

Επιπλέον, οι μπομπονιέρες, τα βιβλία ευχών και όλα τα απαραίτητα συστατικά μιας ονειρεμένης βάπτισης ολοκληρώνουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα του παιδιού σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να πάρετε χωρίς άγχος τις σωστές αποφάσεις, ώστε όλα να γίνουν ακριβώς όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Περιηγηθείτε στην σελίδα μας

και δείτε μερικά μόνο από τα προϊόντα και τις δημιουργίες μας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κατάστημά μας, κατόπιν ραντεβού, ώστε ανακαλύψετε τη μεγάλη ποικιλία σε ευφάνταστες, πρωτότυπες και ιδιαίτερες κατασκευές.

Shopping Cart